Rangersin iltapäiväkerho

Kauden 2016-2017 haku on juuri nyt (14.3.-27.3.16). Haku tapahtuu kunnan sivujen kautta. Opetus ja koulutus -osion alta löytyy koululaisten iltapäivätoiminta. Sen alta löytyy iltapäivätoimintaa hakeminen, jossa on tiedote yleisistä perusteista sekä linkki sähköiseen hakukaavakkeeseen.

Kaudella 2016-2017 palaamme takaisin Lähitapiola Sport Centerin tiloihin, jonne haemme oppilaat Masalan koulusta.

Iltapäiväkerhotoimintaa on järjestetty syksystä 2013 alkaen Masalan koulun tiloissa käyttäen koulun ja ympäristön antamia liikuntamahdollisuuksia. Kevät 2016 toimimme vielä Masalan koulun tiloissa. Toiminta on ensisijassa tarkoitettu Masalan koulun 1 ja 2 luokan oppilaille. Kerho on toiminnassa kaikkina koulupäivinä klo 12 -17.

Kerhon toiminnan teemana on liikkuva iltapäivä. Järjestämme päivittäin ohjattua sekä omaehtoista liikuntaa sitä haluaville lapsille heidän omilla ehdoillaan. Kerhossa tarjotaan mahdollisuus kokeilla eri liikuntamuotoja. Liikunnan vaihtoehtona on myös tarjolla askartelua ja ulkoilua. Läksyjen teko ja vapaa leikkiminen kuuluvat luonnollisesti kerhomme päivittäiseen toimintaan.

Toiminnan tavoitteena on tarjota pienille koululaisille virikkeellinen, turvattu ja mielekäs ympäristö vaihtoehdoksi yksinäisille iltapäiville. Toiminnassa painotetaan liikunnan ja leikkimisen lisäksi myös tapakasvatusta. Tärkeä seikka on myös ammattitaitoiset ja motivoituneet ohjaajat, jotka pyrkivät huomioimaan kerhomme lapset yksilöinä.

Kerhon päiväohjelma pääpiirteissään:

klo 12.00 ja 13.00 lapset tulevat kerhoon
klo 12.00–14.00 läksyjen tekotuokio sekä ohjattua toimintaa, ulkoilua
klo 14.00 välipala ja vapaata puuhailua
klo 15.00 - 17.00 vapaata leikkiä/pelailua, ohjattua toimintaa, askartelua sekä retkiä lähiympäristöön


Salibandyseura Kirkkonummi Rangers Ry vastaa iltapäiväkerhon toiminnasta.