Rangersin iltapäiväkerho

Haku tapahtuu kunnan sivujen kautta. Opetus ja koulutus -osion alta löytyy koululaisten iltapäivätoiminta. Sen alta löytyy iltapäivätoimintaa hakeminen, jossa on tiedote yleisistä perusteista sekä linkki sähköiseen hakukaavakkeeseen.

Iltapäiväkerhotoimintaa on järjestetty syksystä 2016 alkaen Masalan Lähi Tapiola Sport Centerissa tiloissa käyttäen hallin ympäristön antamia liikuntamahdollisuuksia.  Toiminta on ensisijassa tarkoitettu Masalan koulun 1 ja 2 luokan oppilaille. Kerho on toiminnassa kaikkina koulupäivinä klo 12 -17.

Kerhon toiminnan teemana on liikkuva iltapäivä. Järjestämme päivittäin ohjattua sekä omaehtoista liikuntaa sitä haluaville lapsille heidän omilla ehdoillaan. Kerhossa tarjotaan mahdollisuus kokeilla eri liikuntamuotoja. Liikunnan vaihtoehtona on myös tarjolla askartelua ja ulkoilua. Läksyjen teko ja vapaa leikkiminen kuuluvat luonnollisesti kerhomme päivittäiseen toimintaan.

Toiminnan tavoitteena on tarjota pienille koululaisille virikkeellinen, turvattu ja mielekäs ympäristö vaihtoehdoksi yksinäisille iltapäiville. Toiminnassa painotetaan liikunnan ja leikkimisen lisäksi myös tapakasvatusta. Tärkeä seikka on myös ammattitaitoiset ja motivoituneet ohjaajat, jotka pyrkivät huomioimaan kerhomme lapset yksilöinä.

Kerhon päiväohjelma pääpiirteissään:

klo 12.00 ja 13.00 lapset tulevat kerhoon
klo 12.00–14.00 läksyjen tekotuokio sekä ohjattua toimintaa, ulkoilua
klo 14.00 välipala ja vapaata puuhailua
klo 15.00 - 17.00 vapaata leikkiä/pelailua, ohjattua toimintaa, askartelua sekä retkiä lähiympäristöön

Salibandyseura Kirkkonummi Rangers Ry vastaa iltapäiväkerhon toiminnasta.

Ohjaajat tavoittaa numerosta 0400-217711 sekä 0400-388835 tai sähköpostilla

Ip-kerho(at)kirkkonummirangers.fi