Yleisiä ohjeita

Seuran jäsenmaksu erääntyy maksettavaksi alkuvuodesta.

Seuran toimintamaksu erääntyy maksettavaksi elokuussa.

Koulujen liikuntatilojen käyttöohjeet

Salien käyttöohjeet

Kartanonrannan koulun salin ohjeet

Lisenssit

Kaikilla Kirkkonummi Rangersissa pelaavilla henkilöillä tulee olla voimassa oleva kilpailu- tai harjoituslisenssi.

Seura hoitaa lisenssien maksamisen keskitetysti ellei joukkueen kanssa toisin sovita. Lisenssien maksut erääntyvät elokuussa.

Ilmoittautumiset

A, B ja C juniorit ilmoitetaan liiton sarjoihin kesäkuussa. Osallistumismaksut erääntyvät elokuun alussa ja tammikuun lopussa. Joukkueen tilillä tulee olla tällöin riittävästi varoja osallistumisten maksamiseen.

D, E ja F juniorit ilmoitetaan liiton sarjaan syyskuun alussa. Osallistumismaksut erääntyvät syyskuun puolivälissä ja tammikuun lopussa. Joukkueen tilillä tulee olla tällöin riittävästi varoja osallistumisten maksamiseen.

D, E ja F junioreiden tulee laatia joukkueen pelisäännöt, jotka liitetään mukaan ilmiottautumislomakkeeseen. Tämä on ehtona sarjapeleihin liittymiselle.

Pelisäännöt löytyvät Täältä

Alueliiga

Alueliigaan ilmoittaudutaan syyskuun alussa. Alueliiga on liiton järjestämä harjoitussarja B, C, D ja E ikäisille junioreille ja naisjoukkueille.

Lisätietoja Täältä

Budjetti

Jokaisen joukkueen tulee laatia itselleen budjetti. Budjetista toimitetaan kopio rahastonhoitajalle elokuun puoliväliin mennessä.

Joukkueen yhteystiedot ja pelaajaluettelo

Jokaisen joukkueen tulee pitää yhteystietoluetteloa joukkueen pelaajista. Pelaajatiedot täytetään yhteystietolomakkeeseen. Kopio yhteystietolomakkeesta toimitetaan rahastonhoitajalle elokuun puoliväliin mennessä.

Lähitapiola Sport Center

Lähitapiola Sport Centerin vuoromaksut erääntyvät kahden kuukauden välien etupainotteisesti. Joukkueen tulee huolehtia, että joukkueen tilillä on riittävästi varoja vuoromaksujen maksamiseen ajoissa.

Muuta muistettavaa

• Kaikesta joukkueen tililtä maksetusta suorituksesta pitää olla esittää kuitti.
  • Kaikki joukkeen tulot ja menot on ilmoitettava kirjanpitoon rahastonhoitajalle.
  • turnausmatkoista on tehtävä matkaselvitys kuitteineen.
  • Syyskauden (1.6 - 31.10) tositteet tulee toimittaa rahastonhoitajallemarraskuun puoliväliin mennessä.
  • Kevätkauden (1.1 - 31.5) tositteet tulee toimittaa rahastonhoitajallekesäkuun aikana.
  • Kulukorvaukset on allekirjoitettava joukkueenjohtajan toimesta. Kaikista km-korvauksista on toimitettava selvitykset kirjanpitoon. Joukkueenjohtajan km-korvaukseen tarvitaan toiseen joukkueeseen kuuluvan aikuisen allekirjoitus.

Aina kun tarvitsette laskuja, niin toimittakaa ajantasalla oleva pelaajaluettelo, maksun summa ja teema rahastonhoitajalle.

Tositteiden postitus joko sähköisesti ulla.engblom(ät)kolumbus.fi tai osoitteeseen:

Kirkkonummi Rangers ry

02401 KIRKKONUMMI