Jäsenedut

Kirkkonummi Rangersin jäsenedut kaudelle 2017-2018

Alla yhteistyökumppaneiden kanssa neuvoteltuja jäsenetuja jäsenistölle. Jäsenetuja lisätään näille sivuille aina kun saamme niitä lisää neuvoteltua.

Jokainen jäsen saa henkilökohtaisen jäsenkortin, jota näyttäessä edut astuvat voimaan. Rangersin jäsenyys maksaa 40€ aikuiset/ 20€ lapset. Lisätietoja ja ilmoittautumisia: toimisto(at)kirkkonummirangers.fi

-Rangers-kahvilan tuotteet 20% alennus listahinnoista(Kahvila LähiTapiola Sport Centerissä)

- Intersport Suomenoja; -20% normaalihintaisista salibandymailoista, -kengistä ja -tarvikkeista. 10% alennus vastaavista alennustuotteista.

-Subway Kirkkonummi; Subi 15cm ja juoma 6€, Subi 30cm ja juoma 9€.

-Ravintola Dennis Kirkkonummi; 20% alennus listahinnoista.

-Ilmainen osallistuminen seuran järjestämiin Kuntosählyihin niin miehille- kuin naisillekkin

-Ilmainen osallistuminen seuran järjestämiin koulutuksiin esim. toimitsija koulutus, ea-kurssit jne...

-Jäsenkortilla seuran juniorit ilmaiseksi otteluihin( M1,M2, A -ja  B-juniorit)

Jäsenedut saat jäsenkorttia näyttämällä. Muista näyttää korttia ennen maksutapahtumaa.