Rangersin miesten edustusjoukkue pelaa kaudella
2017-2018 miesten 2-divisioonassa

Pommarissa PERJANTAI ON PELIPÄIVÄ!

xRANGERS_17_8_2017_AV_0018_3.jpg

Kirkkonummi Rangers, edustusjoukkue 2017-2018. Kuvasta puuttuvat maalivahti Joona Hynninen sekä valmentaja Rauno Vehanen.

Katso joukkueen esittelyvideo täältä

Uusina pelaajina joukkueessa aloittavat kovat paluumuuttajat Erik Helenius (M-Team) ja Ville Alkki (Buldoggs Brno, Tsekin pääsarja) sekä maalivahti Kari Vilén (Pirates). Lisäksi kuusi viime kaudella A-nuorten SM-sarjaa pelannutta pelaajaa on nyt Edustuksen mukana. Tiivistä yhteistyötä jatketaan edelleen A-nuorten joukkueen kanssa ja kauden mittaan muitakin nuoria nähtäneen edustuksen peleissä.

Harjoituspelit aloitettiin jo Czech Open turnauksessa, jossa Rangers pelasi neljä kovaa peliä Tsekin ja Sveitsin joukkueita vastaan. Tuloksena 2 voittoa, tasapeli ja harmittava jatkoaikatappio rangaistuslaukauksille Tsekin pääsarjan FBC Liberecia vastaan.

Joukkue osallistui myös 2-divarin joukkueille järjestettyyn Etelän mestaruusturnaukseen, josta hyvien pelien lisäksi oli kotiin tuotavana myös voittopokaali. Harjoituspeliviikon tunnelmista enemmän oheisessa Kirkkonummen Sanomien artikkelissa.

Taival Suomen Cupissa jatkuu neljännen kierroksen kotiottelulla sunnuntaina 15.10 klo 18:30.  Vastaan asettuu SB Vantaa.

Katso kaikki harjoituspelit täältä.

Sarjapelien aikataulut on myös jo julkaistu. Rangersin pelit näkyy täältä.

Edustusjoukkueiden ja A-poikien kuulumiset (06.10.2017)
Joukkue ja valmennus saaneet vahvistuksia   Rangersin miesten edustusjoukkue tähtää divarikarsintoihin   Kirkkonummi Rangersin edustusjoukkueet lähtevät seuran..

Miesten Edustusjoukkue 2017-2018 (03.10.2017)
Tästä linkistä pääset katsomaan esittelyvideon Kirkkonummi Rangersin Miesten Edustusjoukkueesta 2017-2018  https://www.youtube.com/watch?v=Bws_VG4WOMk&feature=youtu..