Rangers liiga 2017-2018

Rangers-liiga on uusi lisä salibandykerho maailmaan. Liigassa 10-12v pojat harjoittelevat omilla alueillaan kerran viikossa ja pelaavat noin kuukauden välein turnauksen Kirkkonummen alueiden muita joukkueita vastaan. Turnaukset järjestetään Masalan LähiTapiola Sport Centerissä sekä Kirkkonummen keskustan väestönsuojassa. Treenit ja turnaukset pelataan arkisin klo. 16-19 väliin omilla paikkakunnilla.

Tällä hetkellä joukkueet ovat:

Rangers Centrum

Rangers Gesterby

Rangers Masala

Rangers Kantvik

Rangers Laajakallio

Rangers Sundsberg

Tavoitteena on myös laajentaa toimintaa Siuntioon ja Veikkolaan

Joukkueet siis harjoittelevat kerran viikossa oman alueensa lähikoulussa ja turnaukset pelataan hieman isommissa puitteissa. Joukkueiden ohjauksesta vastaa Rangersin koulutetut ohjaajat ja jokaisella tulee olemaan oma valmentaja. Toiminta alkaa syyskuussa 2017 ja päättyy toukokuussa 2018.

Harjoitusvuorot ja pelikalenteri tulee kesäkuussa 2017

Ilmoittautuminen tapahtuu seuran My-club sivujen kautta, tapahtumat osiossa.

Toiminta maksaa 150€/pelaaja ja sisältää tilat, ohjauksen, pelipaidan, vakuutuksen, seuran jäsenyyden ja lisenssin.

-Tämä on yksi lisä meidän salibandykerhovalikoimaan. Kokeilemme tätä Rangers-liigaa 10-12v pojilla ja tarkoitus toki ottaa muita ikäryhmiä ja tyttöjä tottakai toimintaan mukaan tulevaisuudessa. Kustannukset halutaan pitää matalina ja kynnys lähteä täten helpompi. Pelit tuovat aina oman mausteensa harjoitteluun. Olemassa olevat kerhot tulevat jatkumaan, mutta varmasti uudistusta niihin myös tulossa. Kerhomaailma on vähän junnannut paikallaan ja haluamme panostaa siihen seuratasolla nyt huomattavasti enemmän ,koska siellä on valtava potentiaali, linjaa seuran valmennuspäällikkö Fager-Pintilä

Lisätietoja: paallikko@kirkkonummirangers.fi

Ilmoittautumiset: https://kirkkonummirangers.myclub.fi/events